Over 2.0 Beveiliging

2.0 Beveiliging

Mijn naam is Daan Kooiman, oprichter van 2.0 Beveiliging. Naast mijn studie arbeid- en gezondheidspsychologie aan de Universiteit Leiden, heb ik een achtergrond in de vechtsport MMA. Met 2.0 Beveiliging combineer ik mijn kennis op het gebied van people management en vechtsport met mijn waardevol netwerk. Zo koppel ik de juiste beveiliger aan onze klanten.

Met het gemotiveerde team lukt het steeds weer om nieuwe, tevreden klanten aan ons te binden. Onder onze klanten vindt u uiteenlopende bekende merken en namen. Van topmodel Gigi Hadid tot razendpopulaire clubs als Jimmy Woo en Players. En van high-end winkels tot bijzondere evenementen van onder andere Louis Vuitton, Tommy Hilfiger en Dior.

Onze Drie Waarden

Integriteit: Altijd correct handelen vanuit goede en oprechte intentie.

Duurzame arbeidsrelatie: De juiste beveiligers plaatsen bij opdrachtgevers voor een succesvolle samenwerking en een vast gezicht.

Kennisuitwisseling: Strategisch leren onze beveiligers van en met elkaar via kennissessies, best practices en trainingen.

Onze mensen

U kunt bij ons terecht voor een gediplomeerde en gecertificeerde beveiliger, portier of gastheer. Onze profielen: Algemeen Beveiligingsmedewerker: Voor elke vorm van beveiligingswerk beschikbaar. Coördinator Beveiliging: Voor werk in teamverband beschikbaar. De coördinator kan, naast beveiligingstaken, leidinggeven aan een team. Horecaportier: Voor horecabeveiliging, evenementenbeveiliging en voor beveiliging festivals beschikbaar. U kunt kiezen voor een beveiliger met diploma’s voor BHV en/of EHBO

1 -
Algemeen beveiligingsmedewerker, deze medewerker kan ingezet worden voor elk type beveiligingswerk. Hierbij wordt er kritisch gekeken over welke vaardigheden en competenties de beveiliger bezit en wordt in een bij de medewerker passende tak van de beveiliging ingezet.
2 -
Coördinator, deze medewerker wordt in teamverband ingezet. De coördinator voert naast zijn beveiligingstaken ook leidinggevende taken uit.
3 -
Horecaportier, deze werknemer wordt in de horeca of op evenementen ingezet.
4 -
BHV’er, deze medewerker heeft naast een horecaportier- of algemeen beveiligingsdiploma ook een BHV diploma in zijn bezit.
5 -
EHBO’er, deze medewerker heeft naast een horecaportier- of algemeen beveiligingsdiploma ook een EHBO diploma in zijn bezit.