Geschiedenis

2.0 Beveiliging

De eigenaar van 2.0 Beveiliging is Daan Kooiman. Daan heeft arbeid- en gezondheidspsychologie gestudeerd aan de Universiteit Leiden en een achtergrond in de vechtsport MMA. Daan zijn kracht ligt in people management en het koppelen van de juiste beveiliger aan de klant. Het leveren van beveiligingspersoneel is maatwerk en vergt de nodige aandacht. Het creëren van voldoende contactmomenten met het personeel is hier een belangrijk onderdeel van. Het bedrijf is begonnen in de high-end horeca, retail en evenementen van Amsterdam. De hippe club Jimmy Woo en de razend populaire Players behoren tot de vaste klanten van de horecatak van het bedrijf. Jaarlijks worden de bedrijfsfeesten van PVH corp. (Tommy Hilfiger, Calvin Klein & Heritage Brands) door ons beveiligd. Ook de persoonlijke beveiliging van onder andere supermodel Gigi Hadid wordt door 2.0 Beveiliging verzorgd. Op dit moment worden er meerdere winkels van het grootste luxe artikelen bedrijf ter wereld (LVMH) in de PC Hoofdstraat door ons beveiligd.

Onze Drie Waarden

Integriteit: Altijd correct handelen vanuit goede en oprechte intentie.

Duurzame arbeidsrelatie: De juiste beveiligers plaatsen bij opdrachtgevers voor een succesvolle samenwerking en een vast gezicht.

Kennisuitwisseling: Strategisch leren onze beveiligers van en met elkaar via kennissessies, best practices en trainingen.

Onze mensen

U kunt bij ons terecht voor een gediplomeerde en gecertificeerde beveiliger, portier of gastheer. Onze profielen: Algemeen Beveiligingsmedewerker: Voor elke vorm van beveiligingswerk beschikbaar. Coördinator Beveiliging: Voor werk in teamverband beschikbaar. De coördinator kan, naast beveiligingstaken, leidinggeven aan een team. Horecaportier: Voor horecabeveiliging, evenementenbeveiliging en voor beveiliging festivals beschikbaar. U kunt kiezen voor een beveiliger met diploma’s voor BHV en/of EHBO

1 -
Algemeen beveiligingsmedewerker, deze medewerker kan ingezet worden voor elk type beveiligingswerk. Hierbij wordt er kritisch gekeken over welke vaardigheden en competenties de beveiliger bezit en wordt in een bij de medewerker passende tak van de beveiliging ingezet.
2 -
Coördinator, deze medewerker wordt in teamverband ingezet. De coördinator voert naast zijn beveiligingstaken ook leidinggevende taken uit.
3 -
Horecaportier, deze werknemer wordt in de horeca of op evenementen ingezet.
4 -
BHV’er, deze medewerker heeft naast een horecaportier- of algemeen beveiligingsdiploma ook een BHV diploma in zijn bezit.
5 -
EHBO’er, deze medewerker heeft naast een horecaportier- of algemeen beveiligingsdiploma ook een EHBO diploma in zijn bezit.

IMG_20151024_150031