Geschiedenis

2.0 Beveiliging

De eigenaar van 2.0 Beveiliging is Daan Kooiman. Daan heeft arbeid- en gezondheidspsychologie gestudeerd aan de Universiteit Leiden en een achtergrond in de vechtsport MMA. Daan zijn kracht ligt in people management en het koppelen van de juiste beveiliger aan de klant. Het leveren van beveiligingspersoneel is maatwerk en vergt de nodige aandacht. Het creëren van voldoende contact moment met het personeel is hier een belangrijk onderdeel van. Het bedrijf is begonnen in de high-end horeca, retail en evenementscene van Amsterdam. De hippe club Jimmy Woo en de razend populaire Players behoren tot de vaste klanten van de horecatak van het bedrijf. Jaarlijks worden de bedrijfsfeesten van PVH corp. (Tommy Hilfiger, Calvin Klein & Heritage Brands) door ons beveiligd. Ook de persoonlijke beveiliging van onder andere supermodel Gigi Hadid wordt door 2.0 Beveiliging verzorgd. Op dit moment worden er meerdere winkels in de PC Hoofdstraat door het bedrijf beveiligd.

Onze mensen

Alle werknemers zijn vanzelfsprekend in het bezit van de diploma’s en wettelijke toestemming om beveiligingswerkzaamheden te mogen verrichten. De medewerkers zijn in het bezit van een algemene beveiligingspas of een horecaportiespas eventueel aangevuld met een BHV of EHBO diploma.
Er vijf type medewerkers te onderscheiden binnen 2.0 Beveiliging.

1 -
Algemeen beveiligingsmedewerker, deze medewerker kan ingezet worden voor elk type beveiligingswerk. Hierbij wordt er kritisch gekeken over welke vaardigheden en competenties de beveiliger bezit en wordt in een bij de medewerker passende tak van de beveiliging ingezet.
2 -
Coördinator, deze medewerker wordt in teamverband ingezet. De coördinator kan naast zijn beveiligingstaken ook leidinggevende taken uitvoeren.
3 -
Horecaportier, deze werknemer wordt alleen in de horeca ingezet.
4 -
BHV’er, deze medewerker heeft naast een horecaportier- of algemeen beveiligingsdiploma ook een BHV diploma in zijn bezit.
5 -
EHBO’er, deze medewerker heeft naast een horecaportier- of algemeen beveiligingsdiploma ook een EHBO diploma in zijn bezit.

IMG_20151024_150031